Mandis Shop
Inici > Formes de Pagament

Formes de Pagament

Formes de pagament

Tenim diversos mètodes de pagament:

Tarja de crèdit

Per al pagament amb tarja només cal escollir aquesta opció i seguir les passes indicades.

PayPal

PayPal us permet fer pagaments amb diversos mètodes, incloent: compte PayPal, compte bancari, targeta de dèbit i targeta de crèdit.

Transferència bancària

Per norma general al fer una transferència bancària, aquesta acostuma a aparèixer reflectida en el compte bancari en un termini de 1-2 díes hàbils després, per la qual cosa el client pot optar per dues opcions:

  1. No enviar el justificant de la transferència la qual cosa farà que la comanda sigui tractada un cop aparegui reflectit el pagament en el nostre compte bancari.
  2. Enviar el justificant de la transferència per correu electrònic per tal que la comanda sigui tractada el mateix dia. L'adreça de correu electrònic per enviar el justificant es:

    pedidos@mandos-a-distancia.es

En la transferència cal fer constar el nom de la persona que ha fet la comanda i el número de comanda.

En el cas de tractarse d'una venda a nivell nacional se li facilitarà al client les dades bancàries a nivell nacional, si es tracta de comandes internacionals el client haurà d'utilitzar el número IBAN. Les dades bancàries només es facilitaran als clients que hagin trïat aquesta forma de pagament.

Les despeses que la transferència pugui ocasionar aniran a càrrec del client i sota cap concepte seran reemborsades.

A títol informatiu, el compte bancari per pagar amb transferència bancària pertany a la entitat La Caixa.

Buscar comandaments a distància
i
Opcions de cercashow
Catàleg de Productes
Explora un món de possibilitats amb el nostre ampli catàleg de comandaments a distància. Tenim una selecció impressionant que abasta una gran varietat de marques i aparells electrònics. Amb una àmplia gamma d'opcions per triar, trobaràs el comandament ideal per controlar tots els teus dispositius. Descobreix la comoditat i la facilitat de controlar els teus aparells amb els nostres comandaments de confiança. Deixa que la màgia de la tecnologia transformi la teva experiència de control!Comandaments a distància online
Aire Condicionat
Comandaments a distància per a totes les marques d'aire condicionat Aire Condicionat
Copyright © Mandis Shop 2024
Contacte Vol ser distribuïdor? Descarregar factura Comentaris de clients Condicions Generals de Venda Política de privacitat i cookies Formes de Pagament Enviaments Seguiment d'enviaments Retornar un article Formulari de desistiment Versió per mòbils